Translate

vrijdag 31 januari 2014

Kapsels half lang haar 2014


 Uit het kapperssite van Knip & Go:

Valt je lange haar slap, maakt het je lijzig, zijn de punten nu echt gespleten en ben je het föhnen beu? Zet er rigoureus de schaar in en ga nu voor een halflang kapsel.

Halflang haar is weer helemaal hip! Het is vlot en chic en gemakkelijk in het onderhoud. Het leuke is verder dat elke groeifase weer een andere look met zich brengt. Zet je nu de schaar in je haar dan hangt het tegen de zomer alweer tot over je schouders maar in de tussentijd heb je wel met allerlei lengtes geëxperimenteerd.




 De pony is terug!


En wel met een zwoele retro touch. Op de catwalks voor herfst en winter 2013 en winter en voorjaar 2014 zien we korte pony's, maar ook lange rechte pony's met jaren '70 invloeden. Korte pony's, lange pony's, gelaagde pony's en rechte pony's.

Dit seizoen mag eigenlijk alles. Je kunt variëren op het thema zoals jij wilt. Je kunt beginnen met een korte pony en 'm vervolgens lang laten groeien. En daarna voor laagjes gaan. Draag je haar los en zwoel als in de jaren '70 of steek het op zodat je een jaren '50 of '60 look krijgt. Een pony is veelzijdig, groeit snel en geeft je daarom voortdurend de
gelegenheid om binnen korte tijd van look te veranderen.